Vaasalaista kiinteistönhuoltoa ammattitaidolla

Ulkoalueet »

Siivouspalvelut »

Ennakoiva työ »

Luotsi Kiinteistöpalvelut Oy

LUOTSI KIINTEISTÖPALVELUT OY on täyden palvelun kiinteistönhuoltoyritys, jolla on alalta lähes 50 vuoden kokemus. Toimialueemme on koko Vaasa. Olemme vahva ja itsenäinen paikallinen toimija, mikä mahdollistaa ketterän päätöksenteon ja nopean avun hätätilanteissa. Palveluksessamme työskentelee viitisenkymmentä koulutettua kiinteistöalan ammattilaista.

Ota yhteyttä »

Luotsi Kiinteistöpalvelut on PHM partneri - osa pohjoismaista kiinteistöpalvelukonserni PHM Groupia. Meidän tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

Vaasalaista kiinteistönhuoltoa ammattitaidolla

LUOTSI KIINTEISTÖPALVELUT OY vastaa n. 200 kohteen kiinteistönhuollosta Vaasan alueella. Suurin osa kohteistamme on pitkäaikaisia asiakkaita ja tunnemme kaikki kohteemme hyvin. Tämä mahdollistaa ennakoivan ja valvovan ja siten kiinteistön elinkaarta ylläpitävän työtavan, joka myös tuo asiakasyritykselle selvää säästöä kiinteistönhoitokuluissa.

Tyytyväiset asiakkaat

LAADUKAS TYÖNJÄLKI on kunnia-asiamme, ja panostamme siihen voimakkaasti. Seuraamme säännöllisesti toiveita sekä arvioimme omia työprosessejamme, miten laatutavoitteisiin päästään.

Ota yhteyttä »

Vikailmoitukset kätevästi kaavakkeella

Mikäli asunnossasi tai muualla kiinteistössä on vikoja tai tarvetta huollolle, pystyt tekemään ilmoituksen suoraan tietojärjestelmään vikailmoituskaavakkeella. 

Tee vikailmoitus tästä »